Србија

Мртву девојчицу однели лекару и рекли да је пала са терасе! Мајка и очух завршили иза РЕШЕТАКА?! Комшије откриле мрачну прошлост!

Фото: Pixabay.com

Тело трогодишње девојчице нађено је испред породичне куће у Прахову код Неготина. Мајка и очух су је мртву однели лекару и казали да је, наводно, пала са терасе! Наложена је обдукција која ће утврдити узрок смрти, а истражном тиму ће помоћи и форензичари Судске медицине из Ниша.

Дете је јуче у 4.10 часова ујутро затечено мртво, саопштило је Министарство унутрашњих послова. Полиција је обавила увиђај, а истрага је у току. Како сазнајемо, родитељи су у првој изјави полицији рекли да је девојчица под непознатим околностима пала са терасе.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према нашим сазнањима, околности под којима је девојчица пала се још увек испитују.

– У јутарњим сатима у неготинску хитну службу родитељи су донели дете које није давало знаке живота. Имала је видљиве повреде једне руке и главе – сазнајемо незванично.

Начелница Здравственог центра Неготин др Александра Пауновић потврдила је да је девојчица рођена 2016. године преминула током претходне ноћи.

– Дете је донето без виталних функција у пратњи мајке и очуха, који су тврдили да је пало са терасе – изјавила је др Пауновић.

Како сазнајемо, обдукција тела девојчице почела је јуче око поднева.

– Налаз лекара судске медицине треба да разјасни да ли је девојчица заиста пала са терасе или је, евентуално, реч о насилној смрти. Обдуценти треба да утврде да ли су повреде настале приликом пада и да ли су директно проузроковале смрт – каже наш извор близак истрази.

Тераса с које је девојчица пала је спрату недовршене куће и нема ограду. Налази се у Улици 30. септембра, а с друге стране улице је кућа Зоранових родитеља. Комшије су чуле његову мајку како у јутарњим сатима кука.

– Ко зна шта се ту догађало. Што је дете у четири ујутро изашло на терасу? Можда су се супружници свађали и пробудили дете, па је оно изашло на терасу. Могуће је да је дете због њихове вике хтело да побегне, па је пало – сумњичаво кажу комшије.

Засада се не зна како се догодила ова трагедија. Очух и мајка преминуле девојчице треба да дају изјаву у полицији и пред тужиоцем. У овом тренутку околности су неразјашњене и надлежни убрзано раде на случају.

Очух проблематичан, имао посла с полицијом

У Прахову нико не зна име девојчице. Комшије кажу да су чули да је мајка зове Уна или Луна и наводе да су мајку и девојчицу виделе само једном.

– Мајка и дете дошли су у Прахово, у кућу Зорана А. (29), пре око месец дана. Мајка је била у љубавној вези са њим, па су почели заједно да живе. Мајка и девојчица су из Бора. Зорана сви у селу знају као проблематичног. Имао је посла с полицијом и није човек за пример – кажу мештани.

Након што је јутрос око 4.10 сати девојчица стара две и по године мртва донесена у Хитну службу у Неготину, након информативног разговора, неготинска полиција је одредила притвор до 48 сати очуху девојчице Зорану А.(29) из неготинског села Прахово и његовој невенчаној супрузи, мајци девојчице из Бора.

 

Фото: Pixabay.com

Извор: Ало.рс

 

 

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ