Србија

Вељко Ражнатовић оладио Биковића! Ево зашто је Цецин мезимац одбио да се појави у „Јужном ветру“

Вељко је требало да глуми робијаша у ’Забели’ и опасног момка из Марашеве екипе, али се разболео пред снимања серије“, каже наш извор

Вељко Ражнатовић, син фолк певачице Цеце Ражнатовић, требало је да глуми робијаша у серији „Јужни ветар“, чије снимање увелико траје, али се у последњим тренутку предомислио! Наиме, како „Ало!“ ексклузивно сазнаје, Вељко је потписао уговор са продуцентском кућом која снима популарну серију, али је одлучио да се ипак не појави на снимању! Син популарне фолкерке требало је да игра робијаша у „Забели“, а на дан када је требало да се појави на снимању, Вељко је јавио да се разболео, открива наш извор близак продукцији.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Продуценти су дуго тражили епизодне глумце који могу уверљиво да одиграју мале, али изузетно важне улоге у серији „Јужни ветар“, која је настала из истоименог филма. Будући да се део серије одвија у КПЗ „Забела“, продуцентима је било неопходно да пронађу глумце који ће, уз Милоша Биковића, верно приказати затворски живот. Идеја им је била да ангажују што више младих момака, који изгледају опасно. Они у серији треба да играју момке уз Марашове екипе, која је на крају филма завршила иза решетака – прича добро обавештен извор близак продукцији и наставља:

– Вељко Ражнатовић им је био један од првих избора за улогу затвореника, пошто се, у првом реду, савршено уклопио у оно што су продуценти тражили. Дечко се већ неколико година активно бави спортом, има много тетоважа, млад је, леп и може да изнесе улогу опасног момка – каже наш извор. Како истиче, млади Ражнатовић се није пуно двоумио када су му продуценти „Јужног ветра“ понудили да глуми.

– Првобитна идеја била је да се Вељко само појави у неколико кадрова у серији и да изговори две-три реплике, али након што су се продуценти састали с њим, променили су план. Брзо су схватили да би Вељко могао да изнесе и захтевнију улогу, те су му понудили да допишу још сцена за њега. Цецин син је одушевљено прихватио понуду будући да је одувек желео да се појави у неком филму – прича наш извор и објашњава због чега се, упркос свему, млади Ражнатовић није појавио на снимању.

– Вељко није могао да дочека почетак снимања серије и свакодневно је вежбао своју улогу. Одложио је све пословне обавезе и тренинге за тих неколико дана, колико је требало да буде на сету у „Забели“. Међутим, два дана пре почетка снимања, Ражнатовић се разболео. Одмах је позвао продуцента и редитеља и само им је рекао да има здравствене проблеме, па да због њих неће моћи да дође на снимање – испричао је наш извор, док је редитељ Милош Аврамовић потврдио наша сазнања.

– Вељко је био веома заинтересован за улогу у нашој серији, требало је да игра момка из Марашеве екипе. Био је чак и на пробном снимању и морам признати да има талента за глуму. Нажалост, никако нисмо могли да се уклопимо с терминима. Али, ко зна, можда ћемо сарађивати на неком другом пројекту – каже Аврамовић, који је осим серије, режирао и филм „Јужни ветар“.

 

Извор: Ало.рс

 

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ