Идвајамо Свет

РУСИ РАЗБИЈАЈУ УКРАЈИНЦЕ: Заузето је

Украјинска војска је користила административне зграде, школе и приватне куће за изградњу одбрамбених објеката у насељима у близини Харкова, како би спречили руске трупе да се приближе граду.

Руске снаге заузеле су село Стрелечје на граници Харковске области, а том приликом, како преносе Телеграм канали, они су „разбили непријатељску војску величине читаве чете“ Овај успех постигли су борци групе „Север“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– На граници Харковске области у селу Стрелечје биле су украјинске снаге, величине до једне чете – рекао је припадник трупа Севера, руској новинској агенцији РИА Новости.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Према његовим речима, у овом тренутку цела територија села је потпуно „очишћена“.

Раније је Министарство одбране саопштило да је група „Север“ дан раније ослободила насеља Гатишће, Красное, Мороховце и Олејниково, а борци су ушли у Борисовку, Огурцово, Плетењевку, Пилнају и Стрелечје.

– Стрелечје је у потпуности ослобођено – истичу се речи борца за РИА Новости.

Украјинска војска је користила административне зграде, школе и приватне куће за изградњу одбрамбених објеката у насељима у близини Харкова, како би спречили руске трупе да се приближе граду. Ово су борци „Севера“ потврдили за РИА Новости.

Извор: Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ