Идвајамо Свет

ПРОЦУРИЛИ ДЕТАЉИ: Прва фаза офанзиве је већ кренула, оно што долази је милион пута горе!

Схватајући тешку ситуацију украјинских Оружаних снага, руска војска ће наставити да развлачи фронт и врши притисак у свим правцима. Бивши шеф Министарства унутрашњих послова и бивши генерални тужилац Украјине, Јуриј Луценко, рекао је ово у етеру ТВ канала „Прјамој“, преносе руски медији.

– Путин ће једноставно наставити са нападом. Путин тренутно има 500.000 војника на линији сукоба, колико имамо и ми према званичним подацима, а колико их је стварно, нећу рећи – наводи он.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он тврди да ће руски лидер своје снаге развући на нових 80 километара код Харкова, а затим ће на удару бити градови Ахтирка и Суми.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

– Он ће то наставити, знајући да наша власт има отприлике исти резултат са мобилизацијом као са током форсирања леве обале Дњепра 2023. године – рекао је Луценко.

У јуну ће цела ова Путинова машина напасти, сматра он.

– Штавише, нико не зна где тачно. Зато што има много праваца, али ће ићи тамо где види слабост. У августу му долази нових 250.000 обучених бораца. То значи да ће се офанзива још више интензивирати у августу, а на јесен ће бити избори у Сједињеним Државама и овде ће се десити „дан Д“ – додао је он.

Извор: Информер

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ