Идвајамо Свет

НАПАДНУТА РУСИЈА: Пресретнути су

Дежурни системи ПВО су току ноћи пресрели и уништили 11 дронова изнад Крима, осам изнад Азовксог мора, шест изнад Краснодарског краја, два изнад Белгродске и један изнад Ростовксе области

У току протекле ноћи непријатељ је покушао да нападне територију Руске Федерације са 28 дронова, али руске снаге одреаговале су на време и спречиле терористички напад кијевског режима, саопштило је руско Министарство одбране.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На удару се нашло пет руских области, али дежурни системи ПВО пресрели су и уништили украјинске дронове.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Изнад Крима је уништено 11 дронова, изнад Азовског мора осам, изнад Краснодарског краја шест, изнад Белгородске области два, а изнад Ростовксе један.

Како истиче руска страна, украјинска војска услед неуспеха на фронту и све оскудније помоћи са Запада, све чешће прибегава терористичким методама и намерно гађа цивилне циљеве.

Како би заштитила пограничне области и своје грађане од сталних напада са украјинске стране, Русија ће формирати „санитарну зону“, тј. безбедносну зону на територији Украјине са које непријатељска војска неће моћи да добаци до руских граница, најавио је руски председник Владимир Путин.

Извор: Медији

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ