Идвајамо Свет

РУСИ ДОНОСЕ НЕМИЛОСРДНУ ОДЛУКУ: Ова држава ће тући Америку Путиновим ракетама?!

Русија би, као одговор на ескалацију војне ситуације Запада у Украјини и пребацивање оружја дугог домета украјинским оружаним снагама, могла ускоро да наоружа непријатеље Сједињених Држава, попут јеменских Хута, изјавио је руски генерал-потпуковник у пензији, Евгениј Бужински.

Како је рекао у програму „Формула смисла“, Сједињене Државе и њихови савезници из НАТО-а намерно ескалирају ситуацију у Украјини, снабдевајући их оружјем и дозвољавајући им да гађају циљеве унутар Русије. Штавише, Оружане снаге Украјине ударају искључиво по цивилним циљевима, јер не могу да дођу до војске.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Зато је, сматра Бужински, председник Путин говорио о могућности снабдевања оружјем оних снага које нису пријатељи са САД, и другим земљама које снабдевају Украјину оружјем.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

– На пример, влада Јемена. Да, тамо имају двојну власт. Али, по мом мишљењу, имамо односе са обе владе. Имамо одличне мобилне противбродске системе који могу потопити брод било које класе у Црвеном мору. Што да не? – сугерише он.

Као што је познато, јеменске групе редовно пуцају на бродове у Црвеном мору из земаља које су савезници Израела, укључујући војне и цивилне бродове САД и Велике Британије.

Према речима генерала Бужинског, земље НАТО-а отворено пишу у својим документима да је Русија за њих непријатељ, са којим ратују. Стога није јасно зашто дозвољавамо извиђачким авионима НАТО-а изнад Црног мора да се осећају тако опуштено.

– Вредно би било „приземљити“, почевши од беспилотних летелица, затим извиђачких авиона. Можемо се умешати у рад сателитских група. Зашто да не? Они наводе ракете, они учествују директно у борбеним дејствима против Руске Федерације. У том смислу, не треба се стидети – закључио је генерал.

Извор: Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ