Идвајамо Свет

ИЗ ДРЖАВНЕ ДУМЕ СТИГАО ЗАХТЕВ ЗА БРУТАЛНУ ОДМАЗДУ: Русији не требају нуклеарке, урадиће Западу нешто много страшније!

Лидер Комунистичке партије Руске Федерације, Генадиј Зјуганов, позвао је да се пресеку каблови испод Атлантика који повезују САД и Европу.

Говорећи у Државној думи, позвао је да се не подстиче тема употребе нуклеарног оружја.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Већ сам неколико пута рекао да не треба да трчите около с атомским оружјем. Нико није видео како оно пуца и експлодира. Прво покажите све факторе разарања, и схватиће шта је то“, рекао је Зјуганов.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Према његовим речима, против непријатеља треба примењивати методе терора које је користио СССР.

– Ако се озбиљно борите против тих гадова… ето, дигли су у ваздух три цеви… Пресеците им три кабла која иду из Америке у Европу. Напали су циљеве на територији РФ, али и њихови бродови плове свуда по свету, имате довољно средстава. Проучите целокупно искуство борбе против те појаве. Оно је јединствено, а наша земља има невероватно искуство – нагласио је лидер КП РФ.

Раније је објављено, да би у лето 2024. године, судећи по низу индикација, могла да се деси велика офанзива Оружаних снага Руске Федерације. У зависности од њених резултата, на јесен-зиму 2024-2025. године ће уследити или контраофанзива Оружаних снага Украјине, или нова офанзива руских трупа, која би могла бити одлучујућа за исход „Специјалне војне операције“.

Извор: Webtribune.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ