Идвајамо Свет

РУСИ СМРЗЛИ ЗЕЛЕНСКОГ: „Пуштен је низ воду, замена се већ зна?!“

Запад се спрема да отпише Владимира Зеленског, а Вашингтон већ има на уму кандидата за председника Украјине, саопштила је прес-служба Спољне обавештајне службе Русије.

„Прес-служба саопштава да су, према добијеним информацијама, Вашингтон и његови сателити задовољни ситуацијом насталом након 20. маја, када је Зеленском истекао мандат и у потпуности зависи од западне подршке“, наводи се у саопштењу чије делове су пренели руски портал.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Такође се наводи да ће „Запад лако жртвовати Зеленског када Русија учврсти успехе на бојном пољу“, а украјинска војска буде у безизлазној ситуацији.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

„Западни покровитељи Зеленског ће га лако жртвовати када Русија консолидује своје успехе на бојном пољу, а исцрпљене и деморалисане украјинске трупе наћи ће се у безизлазној ситуацији“, саопштила је прес-служба.

Поред тога, у саопштењу се истиче да је Зеленски дефинитивно „изгубио сваку независност и да се налази на кратком повоцу у рукама покровитеља из ‘вашингтонских налогодаваца’ и да неће моћи да избегне одговорност за покретање великог рата у Европи“.

Спољнобавештајна служба Русије саопштила је да Вашингтон сматра најпогоднијим кандидатом за председника Украјине бившег врховног команданта украјинске војске Валерија Залужног.

„Исцрпевши ‘корист’ од Зеленског и схвативши узалудност нада на стратешки пораз Русије’ – Бела кућа ће га без размишљања бацити на сметлиште историје и заменити га једним од украјинских политичара који ће бити прихватљив за вођење преговора са Москвом о мирном регулисању сукоба. Најпогоднији кандидат за Вашингтон је бивши главнокомандујући Оружаних снага Украјине Валериј Залужни“, закључује се у саопштењу.

Подсетимо, мандат Зеленског је истекао 20. маја. Избори предвиђени за 2024. нису одржани а Зеленски тврди да се његов мандат наставља јер је у земљи ванредно стање.

Извор: Медији

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ