Идвајамо Свет

САД ТЕШКО УЗДРМАНЕ: Демократе у паници, након дебате Бајден-Трамп остаје им само једно!

Након дебате председничких кандидата, демократе Џоа Бајдена и републиканца Доналда Трампа, у редовима демократа завладала је паника због веома лошег Бајденовог учинка и већ се разматра номиновање другог кандидата, јавља Гардијан, позивајучи се на ЦНН.

Наиме, бројни стручњаци и стратези огласили су се након дебате, сугеришући Демократској странци да размотри номиновање другог кандидата на конвенцији у августу, преноси британски лист.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Бајденова бивша директорка комуникација Кејт Бедингфилд изјавила је за ЦНН да је „Бајденов наступ био разочаравајући“.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Бивши главни стратег Барака Обаме Дејвид Екслерод рекао је да су демократе толико забринуте да сада могу да се запитају да ли Бајден треба да настави своју кампању

Лист је посебно апострофирао чињеницу да је Бајденов глас с времена на време деловао храпаво и да је његов тим саопштио да је прехлађен, међутим, није могло да се сакрије да се актуелни председник САД често борио да заврши своје мисли.

Током једног значајног тренутка на почетку дебате, Бајден је говорио о пореској политици, почео је да успорава говор и застаје, да би на крају изјавио „Коначно смо победили Медикер“, што је Трамп једва дочекао.

Извор: Информер/Гардијан

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ