Идвајамо Свет

САД У ПАНИЦИ: Пали су у руке Кине (ВИДЕО)

Напредни патролни авион америчке морнарице П-8А Посеидон недавно је поставио хидроакустичну бову у Јужном кинеском мору. Ова бова, дизајнирана за откривање подморница, наводно је пала у руке Кине.

Кинеска заплена ових сонобујева, софистицираних акустичких система који детектују подводну активност, изазива значајну забринутост због обрнутог инжењеринга.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Кинеска одбрамбена индустрија је позната по реплицирању америчке технологије.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

У видео снимку који је у среду поставио Јујуан Тантијан, налог на друштвеним мрежама повезан са државном кинеском централном телевизијом, види се како П-8А Посејдон америчке морнарице испушта више цилиндричних уређаја у море.

Извештаји показују да је један од објеката пао у воде у близини Другог Томасоваг плићака на острвима Спратли, познатог као „Рен’аи Рееф“ у Пекингу.
Ова област је тренутно у центру жестоког територијалног спора између Филипина и Кине и била је место насилног сукоба између њихових снага прошле недеље.

„Након инцидента, кинеска обалска стража је одмах стигла на место догађаја како би преузела и прегледала неидентификоване електронске предмете према важећим законима и прописима“, рекао је Јујуан Тантиан.

Видео од 40 секунди се затим помера да би се приказале ознаке батерија на електронском уређају, идентификујући Ултра Елецтроницс као произвођача.

Ултра Елецтроницс је одбрамбени извођач са седиштем у Уједињеном Краљевству који је специјализован за производњу радара и производа за електронско ратовање, укључујући сонобује и филтере за електромагнетне сметње.

Извор: булгарианмилитарy

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ