Идвајамо Свет

АПОКАЛИПСА НА ПОМОЛУ! СТРАШНА ПРЕТЊА ИЗ САД: Ако Русија ово уради, засуће је америчким ракетама!

Украјина ће повећати домет својих удара на Русију у случају проширења фронта, изјавио је помоћник америчког државног секретара за европска питања Џејмс О’Брајен током саслушања у Одбору за међународне односе Представничког дома.

– Прво је то била територија где је Русија напредовала код Харкова. А сада, како је прошле недеље рекао Џејк Саливен (саветник председника САД за националну безбедност), ако Русија покуша да прошири овај фронт, Украјини ће бити дозвољено да гађа циљеве на већој удаљености – рекао је он.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Посланик Државне думе из кримског региона и члан комитета за безбедност Михаил Шеремет изјавио је да Сједињене Америчке Државе ударима америчким оружјем по територији Русије теже ка изазивању пуне ратне ескалације у Украјини.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Председник Владимир Путин је крајем маја изјавио да представници НАТО земаља треба да буду свесни „с чим се играју“.

Портпарол Дмитриј Песков је истакао да земље алијансе свесно улазе у нови циклус напетости, провоцирајући Украјину на наставак бесмисленог рата. Ово ће неминовно имати своје последице и на крају нанети велику штету интересима земаља које су кренуле путем ескалације конфликта, нагласио је он.

Извор: Информер

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ