Идвајамо Свет

ПОЧИЊЕ СВЕОПШТИ РАТ! РУСКИ ПОСЛАНИК: Заборавите све што сте до сада видели, креће нешто много горе

Посланик Државне думе из кримског региона и члан комитета за безбедност, Михаил Шеремет, изјавио је да амерички удари оружјем по територији Русије имају за циљ да изазову пуну ратну ескалацију у Украјини.

Раније је портпарол Пентагона, Патрик Рајдер, на брифингу изјавио да Оружане снаге Украјине (ОСУ) могу користити америчко далекометно оружје за нападе на територије Русије које САД сматрају сувереним делом Украјине, укључујући Крим.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Запад је агресивно настројен јер види како се кијевски режим распада, због чега су тамо појачане активности с циљем да се сукобу да нови импулс и претвори у пуну ратну ескалацију. Отуда и испорука ловаца Ф-16 Кијеву – рекао је Шеремет за РИА Новости.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Према његовим речима, дошло је време да цивилизовани свет стави тачку на режим Џоа Бајдена, који је Сједињене Америчке Државе претворио у земљу која шири међународни тероризам и убиства.

Председник Владимир Путин је крајем маја изјавио да представници НАТО земаља треба да буду свесни „с чим се играју“ када говоре о плановима да дозволе Кијеву нападе на „легитимне циљеве“ дубоко унутар територије Русије ракетним комплексима које је Запад испоручио ОСУ.

Портпарол Дмитриј Песков је истакао да земље алијансе свесно улазе у нови циклус напетости, провоцирајући Украјину на наставак бесмисленог рата. Ово ће неминовно имати своје последице и на крају нанети велику штету интересима земаља које су кренуле путем ескалације конфликта, нагласио је он.

Извор: Информер

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ