Идвајамо Свет

ЦЕО СВЕТ У НЕВЕРИЦИ: Путинов маневар је могао фатално да се заврши, погледајте снимак

Руски председник Владимир Путин умало данас није изазвао судар док је тестирао „ладу ауру“ на отварању нове деонице ауто-пута М-11 у регији Твер.

Он је, док је управљао аутомобилом, направио грешку у вожњи. На снимку се види како Владимир Путин (71) одевен у белу кошуљу без панцирног прслука, управља новим моделом аутомобила, али умало није направио карамбол на путу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Камера је забележила руског председника како вози црну „ладу ауру“ ауто-путем М-11 који повезује Москву и Ст Петерсбург – два највећа руска града – он је скренуо удесно како би заобишао бели шатор на путу, али није дао десни жмигавац и сигнализирао да се враћа у траку, због чега се аутомобил са његовим обезбеђењем, који се кретао иза њега, умало није закуцао у задњи део председникове лимузине.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Ово је прво јавно појављивање руског председника од покушаја атентата на председничког кандидата Доналда Трампа. Након кратке вожње председник је изашао из возила одмах га је окружило седам нервозних агената службе безбедности.

Један од припадника његова осигурања додао му је сако док је излазио из аутомобила, али посматрачи су приметили да Владимир Путин, који је био и без кравате, није носио панцирни прслук, што се раније тврдило.

Други припадник обезбеђења носио је црну актовку, вероватно као склопиви штит за заштиту руског председника од потенцијалних метака пре него што се обратио радницима који су радили на изградњи ауто-пута.

Извор: Медији

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ