Идвајамо Свет

СТРАХОВИТ УДАР ИСКАНДЕРИМА: Руси збрисали пункт страних плаћеника, има много мртвих (ВИДЕО)

Елиминисано је око 100 непријатељских војника укључујући 40 страних инструктора, као и око 60 војника 151. механизоване бригаде Оружаних снага Украјине

Посада оперативно-тактичког ракетног система „искандер-М“ извела ракетни напад на привремену тачку размештаја страних плаћеника у згради грађевинске компаније „Скорпион“, у индустријској зони града Харкова, саопштило је руско Министарство одбране.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како се додаје, елиминисано је око 100 непријатељских војника укључујући 40 страних инструктора, као и око 60 војника 151. механизоване бригаде Оружаних снага Украјине.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Претходно је Министарство саопштило да су Оружане снаге Русије испалиле оперативно-тактички ракетни систем „искандер-М“ на војну фабрику у Харкову, уништивши две радионице.

Како су додали, обустављена је рестаурација оклопних возила Оружаних снага Украјине.

Посада оперативно-тактичког ракетног система ‘Искандер-М’ извршила је групни ракетни напад на објекте Харковског оклопног комбината. У удару су уништене две радионице за поправку и рестаурацију украјинских оклопних возила“, наводи се у саопштењу.

Министарство је уједно објавило и видео-снимак разарања.

Руска војска врши циљане ударе по локацијама људства, опреме Оружаних снага Украјине и плаћеника, као и по енергетским објектима, одбрамбеној индустрији, војној администрацији и комуникационим каналима Украјине.

Како је нагласио портпарол Кремља Дмитриј Песков, трупе у борбама са Оружаним снагама Украјине не нападају стамбене зграде или друштвену инфраструктуру.

Извор: РИА

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ