Идвајамо Свет

КИРГ ЧЕКА НАРЕЂЕЊЕ! Очекује се масовни удар у року од 72 сата

Амерички медији, позивајући се на обавештајне службе, објављују материјале да Израел „треба да се припреми за напад великих размера“.

Дакле, ЦНН је објавио извештај у којем се каже да ће до краја ове недеље (то јест, у року од 72 часа) бити покренут масовни удар на Израел. Главни „терет“ током ове операције наводно ће преузети Корпус исламске револуционарне гарде Ирана (КИРГ).

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Раније је, како је већ саопштено, Израел ставио своје јединице противваздушне и противракетне одбране у специјалну приправност од Еилата на Црвеном мору до Голанске висоравни на северу земље.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Значајно је повећан број система противракетне одбране у близини лука и великих индустријских центара. Нуклеарни центар у Димони, који је већ чуван „као зеница ока Израела“, пребачен је на „војни режим рада“, када се врши верификација на више нивоа против било кога, укључујући и оне са посебним пропусницама и приступним кодовима.

У међувремену, ирански медији, позивајући се на организације повезане са КИРГ, објављују кадар са израелским премијером Бењамином Нетањахуом, којег посматра особа која снима. Натпис гласи: „Ми вас посматрамо.“

Подсетимо, Иран је раније напао Израел ројевима дронова и десетинама ракета. Међутим, на крају, овај удар није нанео велику штету, а један број стручњака и даље верује да је постојало упозорење о удару, које је на крају пренето као информација коју су добили израелски обавештајци.

Извор: ТВ Фронт

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ