Идвајамо Свет

ТРАМП СЕ ОГЛАСИО: Чуо сам да ће вечерас напасти

Бивши председник Доналд Трумп рекао је данас познатом америчком гејмеру и инфлуенсеру Адину Росу да је чуо да ће Иран напасти Израел вечерас.

Трамп је рекао да је ово чуо „путем канала који су доступни широј јавности“ а не из тајних информација, иако није прецизирао одакле тачно има ту информацију, пренео је Џерузалем пост.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Чујем да ће вечерас доћи до напада на Израел, кажем вам сада, само сам то чуо, немам никакве тајне информације“, рекао је Трамп, не прецизирајући на које канале мисли.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Он је додао да је он председник САД, то се не би догодило.

„Да сам председник, нико не би причао о нападу на Израел јер се не би догодио, 100 одсто. Међутим, кад имате Ненси Пелоси, Адама Шифа, када су сви они ту, значи да ћете имати људе као што је Чак Шумер“, рекао је Трамп, помињући истакнуте чланове Демократске странке.
Нешто раније, Џерузалем пост је пренео да САД верују да би до напада Ирана могло да дође у наредних 48 сати.

Председник САД Џозеф Бајден ће се касније данас састати са својим тимом за националну безбедност да би разговарали о ситуацији, док је командант америчког ЦЕНТЦОМ, генерал Мајкл Ерик Курила посетио Израел и састао се са министром одбране Јоавом Галантом и начелником штаба Израелских одбрамбених снага (ИДФ) Херцлом Халевијем.

Извор: Танјуг

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ