Идвајамо Свет

МЕДВЕДЕВ ЗАПАЊИО НЕМЦЕ: Руски тенкови биће у Берлину

„Билд“ је данас коментарисао упад украјинске војске на територију Русије, наводећи да је неколико борбених возила пешадије „мардер“ примећено међу опремом коју украјинска војска користи у својој офанзиви

Заменик председника Савета безбедности Дмитриј Медведев огласио се поводом чланка немачког „Билда“ о оклопним возилима немачке производње у Курској области.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Немачки лист ‘Билд’ објавио је реваншистички чланак у којем с поносом најављује повратак немачких тенкова на руско тло. Као одговор учинићемо све да довеземо најновије руске тенкове на Трг републике“, поручио је Медведев на друштвеној мрежи Икс.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

„Билд“ је данас коментарисао упад украјинске војске на територију Русије, наводећи да је неколико борбених возила пешадије „мардер“ примећено међу опремом коју украјинска војска користи у својој офанзиви покренутој у уторак. Посебно се истиче то што је руско Министарство одбране објавило снимке на којима се види како руски борци „лансетима“ уништавају немачке оклопњаке.

Вести о употреби немачког наоружања у нападима на територију Руске Федерације, која је међународно призната, изазвала је помешане реакције у Немачкој. Шеф Комитета за одбрану у оквиру Бундестага Маркус Фабер изјавио је да он нема проблем са таквим развојем догађаја, јер „свако оружје које се испоручи Кијеву, престаје да буде немачко и постаје украјинско“.

Он је додао да су и територија Украјине и територија Русије „ратна зона“.

Извор: Медији

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ