Идвајамо

СТРАХОВИТ УДАР РУСА: Збрисани су

Руске снаге су у Кривом Рогу погодиле складиште муниције и воз са војном опремом, заједно са људством, које је са опремом требало да иде на линију фронта у Курску област

Руске трупе напале су положаје Оружаних снага Украјине у Сумској области, уништивши, према прелиминарним подацима, два система ХИМАРС, саопштиле су снаге безбедности за „РИА Новости“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Извршен је ракетни удар на артиљеријске положаје Оружаних снага Украјине у рејону насеља Миропоље, Сумска област“, навео је извор.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Гувернер Херсонске области Владимир Салдо саопштио је да је снажан напад руске војске изведен на комуникационе системе украјинске војске у тој области, као и да су уништене, између осталог, сателитске антене „Старлинк“.

Координатор руске организације која делује на територији Украјине Сергеј Лебедев рекао је да је руска војска у Кривом Рогу напала јединице Оружаних снага Украјине које су требале да иду у Курску област.

„Синоћ је, вероватно у размаку од сат времена, ракетни систем ‘искандер-М’ два пута погодио подручје станице ‘червонаја’ код Криворожштала“, казао је Лебедев.

Према његовим речима, након прве експлозије на лице места је послат велики број возила хитне помоћи.

Како је навео, погођено је складиште муниције и воз са војном опремом који је био утоварен, као и да је на удару било људство, које је са опремом требало да иде на линију фронта у Курску област.

Извор: РИА

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ