Свет

КРАЈ! Руси подигли заставу

Оружане снаге Русије су у току ноћи извеле групни удар на украјински енергетски и војно-индустријски комплекс, користећи далекометно оружје високе прецизности и беспилотне летелице, саопштило је руско Министарство одбране

Руска војска ослободила је још једно насеље у Доњецкој Народној Републици, Скучно је сада под контролом Русије, саопштило је руско Министарство одбране.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Активним деловањем јединца групе трупе ‘Центар’ ослобођено је Скучно“, наводи се у саопштењу.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Како је истакао руски председник Владимир Путин, Оружане снаге Русије ослобађају Донбас до сада невиђеним темпом – „у питању су квадратни километри, а не по 200 или 300 метара“.

У саопштењима које руско Министарство објављује на свакодневном нивоу се у последњих месец дана готово сваког дана нашла информација о ослобођеним насељима.

Осим тога, како саопштавају у руском министарству, руска војска је у току ноћи извела групни удар на украјински енергетски и војно-индустријски комплекс, користећи далекометно оружје високе прецизности и беспилотне летелице.

Погођена су места на којима се производило непријатељско ракетно наоружање, складишта дронова као и привремени пунктови националистичких формација и страних плаћеника, прецизирају у министарству.

„Сви циљани објекти су погођени“, наводи се у саопштењу.

Извор: Медији

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ