Свет

МАСК ЗАПРЕПАСТИО ЦЕЛУ ПЛАНЕТУ: Свете, спреми се, почиње незапамћена катастрофа

Амерички предузетник и милијардер Илон Маск изјавио је да Сједињене Америчке Државе убрзано банкротирају, нагласивши да су каматна плаћања на државни дуг премашила буџет за одбрану земље.

Кандидат за председника САД из Републиканске странке Доналд Трамп обећао је прошле недеље да ће, у случају победе на председничким изборима, формирати комисију за реформу владе ради повећања њене ефикасности, додавши да ће Маск бити на челу те комисије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ако Трамп победи, имаћемо прилику да спроведемо својеврсну ретку дерегулацију и смањење обима владе. Јер, ако говоримо о стварима мимо регулативе, Америка убрзано банкротира… Буџет Министарства одбране је веома велики буџет. То је један трилион долара годишње. А каматна плаћања на државни дуг су управо премашила буџет за одбрану – изјавио је Маск у интервјуу за подкаст „Алл-Ин“.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Председнички избори у САД одржаће се 5. новембра. Из Републиканске странке за шефа државе кандидован је бивши председник Доналд Трамп. Из Демократске странке, кандидаткиња је потпредседница Камала Харис.

Извор: Информер

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ