Идвајамо Свет

НОВИ МОНСТРУОЗНИ НАПАД: Мртви се броје у десетинама (ВИДЕО)

Израелске снаге бомбардовале су током ноћи шаторе у којима су смештени расељени Палестинци у дворишту болнице Ал-Акса у центру Деир ел-Балаха, убивши најмање троје и ранивши 18 особа.

Најмање 15 људи је убијено у израелским ваздушним нападима на школу у којој се налазе расељени Палестинци у централној Гази, саопштила је Канцеларија за медије владе Газе.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Многи други су повређени у нападу на школу Хамам у четврти Шеик Радван у граду Гази, известила је у суботу званична палестинска новинска агенција Вафа.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Извештавајући у суботу из Деир ел-Балаха у централној Гази, Хани Махмоуд из Ал Џазире је рекао да су најмање три бомбе бачене на школу док су спасиоци и волонтери у објекту покушавали помоћи људима да изађу испод рушевина.

„Те три бомбе су потпуно уништиле објекат. Ово је тактика коју је израелска војска увелико користила у прошлости. Војска баца бомбу која делимично уништава објекат, односно евакуационе центре, убивши један број људи, а затим баца друге бомбе. у року од неколико минута“, известио је он.
Израелска војска је рекла да се школа користи као командни центар за Хамас.

Само неколико сати касније уследио је још један разорни напад на Газу.

Најмање 10 Палестинаца је убијено, а десетине рањено у израелским нападима на Деир ел-Балах и Џабалију у Гази, укључујући напад дроном који је запалио шаторе у којима су смештени расељени људи у дворишту болнице Ал-Акса.

Извор: Клиx.ба

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ