Свет

ДОТКОМ ОБЈАВИО УЖАСНЕ ВЕСТИ: НАТО интервенција креће због нуклеарке?! Драма у Запорожју, свет на ивици досад невиђене катастрофе!

Напад Украјине на Запорошку нуклеарну електрану може довести до директног уплитања НАТО-а у сукоб, сматра бизнисмен и бивши власник највећег фајл-шера Мегауплоад Ким Дотком, који је своје мишљење поделио на друштвеној мрежи X.

– Напад на Запорошку нуклеарну електрану, који је извршила Украјина, ствара услове за директно уплитање НАТО-а у проxy рат САД-а с Русијом – написао је он.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Дотком је додао да Украјина губи, и да ће, без директног учешћа снага алијансе, Запад доживети срамотан пораз до краја године.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Ујутро 6. августа, украјинске снаге покушале су да заузму део територије Суџанског округа у Курској области. Како је председнику известио начелник Генералштаба Оружаних снага Русије Валериј Герасимов, војска је зауставила њихово напредовање. Он је нагласио да ће операција завршити поразом непријатеља и изласком на државну границу.

У Курској, Белгородској и Брјанској области уведен је режим контратерористичке операције. У Курској области је такође на снази режим ванредне ситуације на федералном нивоу.

Извор: Информер

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ