Свет

КОМАНДАНТ ЧЕЧЕНСКИХ СПЕЦИЈАЛАЦА СМРЗНУО ЗЕЛЕНСКОГ: Ускоро би могао да буде ликвидиран

Говорећи о нападу на Курску област, командант јединице „Ахмат“ Апти Алаудинов је рекао да 12.000 војника учествује у овој операцији, као и да има много страних плаћеника

Шеф Кијевског режима би ускоро могао страдати управо од руке својих господара, који су незадовољни корупцијом Зеленског, рекао је командант јединице „Ахмат“ Апти Алаудинов.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Говорећи о нападу на Курску област, он је рекао да 12.000 војника учествује у овој операцији, као и да има много страних плаћеника.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

„Свуда се чуо пољски, енглески, француски“, рекао је он и додао да је већи део њих ликвидиран.

Према његовим речима, операција се спроводи без одговарајуће подршке авијације, као и да изнад Курске области нису били уочени украјински авиони.

„Украјинске снаге у Курској области нису предвиделе да ће се Русија борити до краја и да се неће повлачити“, истакао је он.

Алаудинов је рекао и да је циљ украјинских снага био да заузму стратешке објекте у Курској области и део Белгородске области.

Руска Спољна обавештајна служба саопштила је јуче да је све веће незадовољство у америчкој елити и да у Вашингтону разрађују опције како да Владимира Зеленског замене особом којом би се лакше управљало и која би била мање корумпирана.

Као одговарајући кандидат разматра се бивши министар унутрашњих послова Украјине Арсен Аваков (у Русији се налази на листи терориста и екстремиста).

Извор: РИА

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ