Свет

НОВО УПОЗОРЕЊЕ ИЗ МОСКВЕ! Ово није Хладни рат! Спремни смо да употребимо нуклеарну бомбу!

Русија је „потпуно спремна“ да детонира нуклеарну бомбу на Арктику у „сваком тренутку“, откривено је данас док Владимир Путин наставља са вежбама које нису виђене од Хладног рата.

Директор старог совјетског полигона, првог у архипелагу Новаја Земља, инсистирао је да су објекти за тестирање спремни и да се могу одмах користити „ако се изда наређење“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Контраадмирал Андреј Сињицин је рекао: „Погон за тестирање је спреман да настави свеобухватне испитне активности… Лабораторија и објекти за тестирање су спремни. Особље је спремно.’

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Сињицин је рекао да „страни обавештајци“ надгледају локацију, „што је вероватно знак забринутости због нуклеарних проба“, говорећи за државну „Руску газету“.

– Стално смо спремни да одбијемо све врсте претњи, укључујући продор диверзантских и извиђачких група на острво – рекао је он.

Господин Сињицин је рекао да ће се „централни полигон Руске Федерације” користити за „извођење и пружање експеримената са ненуклеарним експлозивом”.

Он је рекао да су тестови „у интересу државне безбедности“.

Али под притиском да ли је локација спремна да ‘ако буде потребно, настави нуклеарна тестирања’, он је рекао: ‘Поље за тестирање је спремно за наставак активности тестирања у пуном обиму.

У потпуности спреман.’ Ако наредбу изда Владимир Путин, тест још увек може да предстоји.

Локација није коришћена за нуклеарна тестирања од октобра 1990. године, након чега је болесни СССР искључио будуће тестове, које ће одржавати Русија.

Слике добијене од Института за међународне студије Мидлбери прошле године показале су успон у изградњи на удаљеном острву, пренео је тада РСЕ .

Упозорење је уследило неколико дана након што је посланик Андреј Колесник рекао да би Путин требало да одобри тестирање нуклеарне бомбе као упозорење Западу.

– Морамо да изведемо нуклеарну експлозију негде, на неком полигону – захтевао је Андреј Колесник, који представља владајућу странку Јединствена Русија. „У нашој земљи су тренутно забрањена нуклеарна тестирања.

Извор: Информер

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ